Mario Joy – Gold Digger (single nou)

Artistul care a revolutionat industria muzicala in acest an cu hitul „California”, reusind preformanta de a fi numarul 1 in topurile muzicale din Romania, Bulgaria, Turcia, Rusia, Ucraina si multe altele din Europa de Sud-Est, in acelasi timp devenind primul artist roman ce va avea o piesa soundtrack in filmul „Fast & Furious 8”, vine in atentia publicului cu un nou single intitulat sugestiv „Gold Digger”.
Mario Joy
Piesa „Gold Digger” vine cu un mesaj social puternic, povestea de dragoste a unui cuplu aparent fericit in care „ea” pe parcursul relatiei intra intr-un anturaj cu o clasa sociala diferita, ulterior schimbadu-si standardele, finalul fiind unul nefericit. Pentru a fi inteles mesajul cat mai bine de catre ascultatori, piesa este lansata in mod special cu un lyric video.

Pe zi ce trece Mario Joy aduna din ce in ce mai multi fani, doar pe Shazam si Facebook impreuna are aproape 1 milion de followers, in acelasi timp merita reamintita performanta de a semna cu cea mai mare casa de discuri din lume, Ultra Records, divizia dance Sony Music.

loading...

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro