Mesajul lui Carla’s Dreams pentru public

Trupa Carla’s Dreams a fost invitata marti, la Dimineata-n Mare Fel pentru a canta live noul single, „Imperfect”. Inainte de asta, Bogdan, Shurubel si Ionut l-au luat pe solist la cateva intrebari despre concertul din Targoviste care a fost oprit din cauza unui barbat care a aruncat cu bani spre artisti.
carlas dreams 2
Solistul trupei a tinut sa precizeze ca nu a fost nimic grav, ci doar o problema de organizare si de securitate. Ei nu au pretentii de la public ca acesta sa se comporte intr-un anumit mod, iar, in unele situatii, aruncatul cu bani este o chestie frumoasa. Dar exista o limita, pe care acel barbat a incalcat-o.

Pentru a destinde putin atmosfera, echipa de la Dimineata-n Mare Fel a aruncat cu felicitari in solistul Carla’s Dreams, toate inscriptionate pe bancnote special realizate.

Bogdan, Shurubel si Ionut l-au intrebat pe solistul Carla’s Dreams si despre problema conturilor false de Facebook, ale caror administratori le cer fetelor poze in lenjerie intima.

loading...
„Sunt vreo 30 de profiluri false. Pe de o parte, e foarte rau ca asta se intampla, pe de alta parte, daca tu crezi ca cineva iti cere poze in lenjerie pe net, pentru clip…”, a spus solistul.

Cat despre piesele ce urmeaza sa fie lansate, Carla’s Dreams are cateva pregatite pentru aceasta toamna. Noile single-uri vor fi in limba romana, nu vor avea nimic in comun cu radioul, dar spera sa placa publicului.

Mai mult, solistul trupei a dezvaluit ca lucreaza la un proiect nou, care nu are legatura cu muzica, dar in care investeste destul de mult timp.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro