Mirela Vaida si-a donat parul. Cum si-a facut aparitia la un eveniment monden

Mirela Vaida si-a donat parul, iar acum vedeta este total schimbata. Fosta prezentatoare de la „Mireasa pentru fiul meu” s-a tuns scurt si a socat pe toata lumea atunci cand si-a facut aparitia la gala Premiilor Radar de Media 2016. Noul look ii vine de minune.
mirela boureanu vaida
Mirela Vaida a decis, la o luna de la nasterea celui de-al doilea copil, sa apeleze la o schimbare radicala de look, vedeta alegand astfel sa isi doneze parul in scop umanitar. Chiar daca se afla in concediu de maternitate, vedeta este asaltata in continuare de fani, care ii cer ajutorul sau diverse sfaturi in problemele cu care acestia se confrunta.

Potrivit informatiilor noastre, Mirela Vaida a decis sa se lase pe mainile hairstylist-ului Cristi Pascu pentru o schimbare de look, inainte sa participe in aceasta seara la un eveniment monden.

Tunsoarea are un dublu scop pentru Mirela Vaida. Unul caritabil prin intermediul fundatiei Renasterea, ea alegand un “brave cut” tocmai pentru a-si dona parul pentru realizarea de peruci destinate femeilor diagnosticate cu cancer la san si care suporta cu greu efectele chimioterapiei.
loading...

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro