Natalia Gordienko are lipici la politisti

Vara asta a fost incediara pentru frumoasa artista din Republica Moldova,Natalia Gordienko.
Natalia Gordienko
Desi calatoreste mult pentru concertele sale, in toata Europa, in vara asta si-a rezervat timp pentru a face o escapada cu prietenele, in care sa uite de tot si de toate si sa isi faca de cap. Nu a ratat niciun obiectiv turistic, a facut pentru prima data city tour-ul oraselor vizitate si s-a bucurat la maximum de toate placerile vietii de turist, dar a fost la un pas sa isi strice vacanta, in cel mai neplacut mod.

„Faceam cumparaturi intr-un magazin din Barcelona si la un moment dat s-a apropiat de mine un barbat foarte frumos, pe care sincer l-am banuit ca vrea sa ma agate :)) insa foarte calm si discret m-a rugat sa imi verific geanta si sa vad daca am toti banii la locul lor. Totul era ok. Am aflat ulterior ca este politist sub acoperire si ca urmarea o banda de hoti, care tocmai fusese prinsa cu cateva clipe inainte” declara Natalia.

Si pentru ca totul e bine cand se termina cu bine, Natalia l-a cucerit pe politistul spaniol, s-au placut atat de mult reciproc incat acesta a plimbat-o prin toata Barcelona, i-a aratat cele mai frumoase locuri din oras si au ramas prieteni foarte apropiati.

loading...
Imediat dupa revenirea ei in Romania, a fost trasa pe dreapta de un alt politist, care nu s-a lasat impresionat de frumusetea ei si i-a dat o amenda pentru ca a vorbit la telefon la volan.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro