Replica socanta a Biancai Dragusanu inainte de nastere!

In maximum doua saptamani, Bianca Dragusanu isi va strange printesa in brate, pe Sofia Natalia. Aflata in cea de-a noua luna de sarcina insa, blonda a reusit sa le dea emotii nebanuite apropiatilor, cu o declaratie pe care nimeni nu o astepta.
Bianca Dragusanu
Bianca Drasusanu numara zilele care au mai ramas pana cand va deveni mama. In toate cele noua luni, vedeta a vorbit despre fetita ei, printesa ei si toate aranjamentele pe cae le-a facut pentru intampinarea bebelusului. Nu a tinut cont de superstitii si i-a cumparat tot, in cel mai mic detaliu, iar acum, nu-i mai ramane decat sa faca programarea pentru cezariana si sa astepte cuminte ziua cea mare.

Recent insa, Bianca a avut o replica numai buna sa lase masca si pe cel mai indiferent om din lume. ”Eu, noua luni am carat gemeni!”, a spus ea intr-un grup numeros de prieteni. Evident, toate atentia s-a indreptat catre ea si , cu ochii cat cepele, martorii la aceasta aparenta dezvaluire au cerut explicatii. Acestea au venit repede si au fost cat se poate de clare. Bianca a mentionat ca, atunci cand a vorbit despre gemeni, nu s-a referit la o sarcina geminala, desi acesta era marele ei vis, ci la fetita din burta si la catelusa Bella, pe care a purat-o non stop cu ea, in geanta, pentru a-si masca burta.
loading...

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro