Se intampla la nici un an de cand a devenit mamica pentru prima oara. ANDA ADAM a facut anuntul, iar fanii au felicitat-o imediat

Ultimele luni au fost cat se poate de bune pentru Anda Adam, asta deoarece artista a adus-o pe lume pe micuta Evelin, iar pe urma lucrurile parca s-au asezat in ceea ce priveste si cariera vedetei.
anda adam
Asa ca, Anda Adam a decis ca e un moment bun pentru a se dedica si altor activitati, asa ca i-a anuntat pe fani ca isi va relansa pagina oficiala. Mai mult, aceasta decizie a venit la zece luni de cand vedeta a adus-o pe lume pe fetita ei, Evelin.

„Ce zi superba de toamna! Parca ar fi vara, motiv pentru care va dau si o veste: foarte curand imi relansez website-ul oficial.
loading...
Mai mult decat atat, voi avea si un blog unde veti afla foarte multe lucruri despre mine si despre cum sa duci un mod de viata sanatos, lucruri pe care le-am invatat de-a lungul timpului pentru a ma mentine in forma si a avea o viata echilibrata“, a scris Anda Adam pe pagina sa de Facebook. Dupa ce au vazut acest anunt, fanii sai de pe reteaua sociala au felicitat-o imediat pe artista.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro