Zi cu emotii pentru Velea si Antonia! Dominic a avut prima zi de gradinita! Ce marturisiri a facut artistul

Dominic, fiul lui Alex Velea si al Antoniei, a avut astazi prima zi de gradinita. Cantaretul a marturisit ca s-a integrat cu usurinta in colectiv si ca e un pusti sociabil inca din primii ani de viata.
antonia_si_alex_velea
„Am avut o emotie deosebita, recunosc, pentru ca a fost prima zi de gradinita a lui Dominic, zi care ne-a bucurat foarte mult pentru ca s-a integrat foarte repede. Nu o sa stea tot timpul la gradinita. O sa ne facem timp sa stam si noi cu el. Are o gradinita foarte frumoasa. Mi-ar placea sa merg si eu din cand in cand si sa raman si eu acolo. Zici ca esti in casuta lui Potter”, a declarat Alex Velea pentru „Teo Show”.

In ceea ce priveste sarcina Antoniei, Velea a marturisit ca Dominic o solicita foarte mult si nu prea ii ofera timp de odihna, dar in rest totul decurge ca la carte.

„Antonia e bine cu sarcina, numai ca Dominic o chinuie din cand in cand pentru ca are foarte multa energie si ii place sa se joace cu noi. Trebuie sa fim mereu atenti pentru ca se poate intampla ceva rau oricand. Cade, se arunca, face foarte multe giumbuslucuri. Antoniei i-a mai crescut burtica. Dominic e foarte activ si o chinuie si saraca, na”, a adaugat artistul.

loading...

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro