ADELINA PESTRITU a dezvaluit cine este barbatul cu care s-a afisat recent la un eveniment monden

Adelina Pestritu s-a despartit de iubitul ei, Speak, postand un mesaj pe contul ei de Facebook in urma cu nici doua saptamani. Vedeta trece printr-o perioada dificila si incearca sa treaca peste acest moment urat din viata ei.

Fosta prezentatoare si-a facut aparitia la un eveniment monden alaturi de barbat necunoscut, iar toata lumea s-a intrebat daca nu cumva este noua ei cucerire.

Dar nu, partenerul cu care s-a afisat este unul dintre cei mai buni prieteni ai ei, hair-stylist-ul Adrian Perjovschi, cel care i-a realizat schimbarea de look si care are grija in continuare de podoaba capilara. ,,Unul dintre cei mai buni prieteni (Adrian Perjovschi), a scrid Adelina la descrierea fotografiei.
loading...
Vai cata gingasie in zambetul ala! !!! Esti o femeie de apreciat, chiar daca sufletul Iti plange (ca, sigur asa e , nu poti nega asta) stii sa maschezi foarte bine acest lucru , te afisezi cu zambete largi pe fata! Bravo , asta e adevarata fata a unei dive , sa stie sa ascunda suferinta atunci cand iese in fata fanilor , in public! Cand ajungi acasa, sunt sigura , ca te „demaschezi” si-ti oblojesti ranile cum stii tu mai bine!!! Stiu ca e greu , dar o femeie puternica, ca tine , stie sa treaca cu brio peste orice obstacol!!! Defapt viata pe tine te-a calit in astfel de situatii!, este unul dintre mesajele primite de Adelina.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro