Adelina Pestritu a spus adevarul!

Relatiile din ziua de astazi cum incep asa se si termina si asta pentru ca de multe ori comunicarea si timpul cat mai putin pe care si-l petrec cuplurile impreuna sunt factorii principali care duc aici.
adelina si speak
Adelina Pestritu si Speak sunt unul dintre cuplurile care au crezut ca stiu secretul unei relatii fericite, dar s-au inselat. Acum doi ani cand cei doi s-au cunoscut, Adelina desi indragostita, se ferea sa faca prea multe declaratii despre relatia ei cu Speak si asta pentru ca a invatat din experientele anterioare sa nu se mai grabeasca. Cu toate ca toata lumea se astepta ca ei doi sa ajunga in fata altarului, lucrurile nu au stat asa, iar Adelina si Speak s-au despartit, chiar daca au facut o perioada te timp terapie de cuplu.

“Eu si Stefan mergem la terapie de cuplu. Am invatat sa punem mai mult accent pe parte spirituala decat pe cea materiala. Fericirea nu vine dintr-un parfum scump sau o haina scumpa. Eu am fost si mai demult la psihoterapeut si merg si acum. Chiar daca sunt fericita imi sun psihoterapeutul si vorbim cate trei ore pentru ca programul nu ne permite sa ne vedem zilnic”, a marturisit, sincera, Adelina pentru revista Spy, inainte de a lua decizia de a se desparti de Speak.
loading...
Mai mult, la sfarsitul verii au existat zvonuri conform carora Adelina si Speak s-ar fi despartit si asta pentru ca fosta prezentatoare de la Kanal D a plecat in Maldive fara iubit, care pana atunci ii era alaturi pretutindeni. Mai mult, Adelina si-a mutat si bagajele din apartamentul lui Speak. ”In momentul de fata renovam apartamentul lui Speak si stam la mine. Probleme mai exista in orice cuplu. Nu e totul mereu lapte si miere. Suntem foarte bine acum”, povestea Adelina Pestritu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro