Adevarul despre vedeta acuzata ca s-a ”imprietenit” cu Photoshopul!

Anda Adam a fost aspru criticata de fani pentru in pozele de Facebook arata total diferit fata de cum prezinta realitatea. Acestia au vazut ca nu a scapat de kilogramele acumulate in timpul sarcinii, dar pe retelele de socializare posta fotografii in care avea o silueta demna de invidiat
anda adam
Paparazzi va arata care sunt exact dimensiunile exacte ale vedetei, iar prietenul ei, Photoshopul, nu ii poate sari in ajutor. Imaginile necenzurate cu formele Andei Adam sunt perfect vizibile, chiar daca incearca sa le mascheze cu haine largi.

Anda mai tot timpul a avut o relatie buna cu sportul si fitness-ul, punandu-si corpul la treaba si mandrindu-se cu patratelele de pe abdomen si cu muschii bine conturati. Mai mult, sotul ei, Sorin Andrei, este antrenor de fitness, asa ca ar fi avut toate conditiile sa fi scapat de kilogramele in plus, insa, probabil, nu a avut dispozitia necesara pentru asa ceva, concentrandu-se mai mult asupra cresterii fetitei, dar si asupre carierei sale.

Anda Adam este mama unei fetite de toata frumusetea, Evelin. Artista se de se descurca doar cu sotul si cu mama acestuia pentru a o creste pe fiica ei si spune ca nu are nevoie de bona. Micuta pare sa mosteneasca trasaturile fizice ale lui Sorin, cel putin asta este impresia artistei.
loading...
“Seamana cam 90 la suta cu Sorin si cam 10 la suta cu mine. Eu nu am o problema cu acest lucru. Daca mosteneste talentul si vocea mea, eu sunt mai mult decat incantata. Ce a mostenit de la tatal ei este mai mult decat suficient, pentru ca oricum tatal ei este foarte frumos, adica nu am de ce sa fiu suparata ca nu seamana copilul cu mine”, a precizat cantareata. Anda si Sorin planuiesc ca fetita sa mai aiba un fratior sau surioara, dorindu-si ca diferenta dintre copii sa fie de doi ani.

sursA: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro