Ale Blake feat. Nosfe – Turist (single nou si videoclip)

Dupa hituri cu versuri in limba engleza, Ale Blake lanseaza prima ei piesa cu versuri in limba romana, „Turist”, o super-colaborare cu Nosfe.
nosfe
Daca Ale Blake ne-a surprins prin colaborarile cu Sasha Lopez, cu milioane de vizualizari pe YouTube si primele locuri in topurile muzicale internationale, Nosfe a lansat hitul „Condimente”, alaturi de Ruby, care in cele 4 luni de la data lansarii aduna aproape 40 de milioane de vizualizari, iar recent, albumul „Arca lui Nosfe”.
„Piesa ‘Turist’ a fost, in primul rand, o provocare pentru mine. Insa, ce-i drept, atunci cand am ascultat textul, pur si simplu, am simtit ca trebuie sa fie a mea! Ideea de a colabora cu varul meu mi-a venit tot in momentul in care am ascultat versurile. Ne reprezinta extrem de mult pe amandoi. Avem o poveste de viata foarte interesanta si cred ca a fost momentul potrivit pentru a face o piesa impreuna”, declara Ale Blake.

„Eu si Ale Blake ne-am apucat de muzica, in 2002. Prima noastra piesa impreuna a fost inregistrata in 2003, dar nu a iesit niciodata din modestul nostru studio. In toti acesti 14 ani, ne-am propus foarte des sa facem o piesa ca ‘Turist’. Iata ca astazi s-a intamplat si sunt extrem de fericit pentru acest lucru. O iubesc pe Ale cu toata inima mea, impreuna iubim muzica, la randul nostru am fost ‘turisti’ in viata cuiva si alti oameni au fost ‘turisti’ in viata noastra. Asadar, auditie placuta, stiu ca o sa va regasiti in versurile acestei piese!”, declara Nosfe.

Single-ul „Turist” este compus de catre Theea Miculescu si Nosfe, iar productia realizata de catre Ivan Caragia. Videoclipul este regizat de catre SAN (Anton Sandu) si aduce personajele interpretate de catre cei doi artisti in doua planuri, unul real si unul grafic.

„Clipul a iesit exact cum ne-am dorit. E simplu, sincer, curat si cred ca transmite destul de mult. Ne-am distrat foarte mult la filmari, caci e imposibil sa nu ne distram cand suntem impreuna. Nu am avut parte de peripetii, insa scena cu piscina a fost destul de greu de filmat; nu stiu sa inot, mi-e si frica de apa si mi-a luat cam o ora pentru a filma acel cadru, piscina fiind adanca si eu asezata pe un scaun in apa. Totul pentru cateva secunde, de fapt!”, adauga Ale.

loading...
Ale Blake si Nosfe au prezentat in avanpremiera videoclipul piesei „Turist”, joi, 5 octombrie, in cadrul unui eveniment privat, intr-o locatie din Bucuresti, alaturi de artisti, vloggeri, prieteni, oameni din media, din care nu a lipsit un mini-concert acustic, cu o interpretare live exceptionala.

Ale Blake, Sasha Lopez si Broono, a cucerit topurile internationale cu single-uri ca „Perfect Day”, „Kiss You”, „Weekend”, „Everybody Feels Alright”, „All My People”, ale caror refrene au fost fredonate de publicul din intreaga lume, din America Latina, pana in Asia si Europa.

NOSFE a lansat recent al 5-lea album solo din cariera, „Arca lui Nosfe”, iar anul 2016, pana in prezent, inseamna si albumul de debut al trupei Satra Benz – „O.S.O.D”, al carui membru este, si mega-colaborarea cu Ruby pentru single-ul „Condimente”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro