AMNA si DIMA, cel mai hot cuplu al toamnei

AMNA si Dima, formeaza cel mai nou si inedit cuplu muZical al toamnei, in piesa „Cires de mai”. Versurile piesei, spun o delicata poveste de dragoste, care dezgheta toate inimile si in fineturile careia se va regasii fiecare ascultator indiferent de varsta „Eu si Dima, avem o poveste de prietenie foarte frumoasa.
amna
Doinita Oancea, este cea care ne-a pus in legatura si ne-a dat ideea de a colabora pentru aceasta piesa. Mi-a placut atat de tare refrenul, incat nu am mai stat pe ganduri, in a accepta invitatia lui Dima de a canta impreuna.

Mi-a placut ca nu este o piesa oarecare, pentru ca versurile le fredonezi chiar dupa prima auditie si iti dau o stare pozitiva – poti oricand sa te indragostesti si sa simti fiorii dragostei. Piesa „Cires de mai” este ca o „gura de primavara” intr-o toamna rece si melancolica”, a declarat Amna.

In afara de piesa „Cires de mai”, AMNA si DIMA sunt legati si de prezenta in cadrul emisiunii „Te Cunosc de Undeva” unde se „dueleaza” in interpretari cat mai diverse ale persoanajelor, care le pun la grea incercare atat talentul vocal, cat si pe cel actoricesc sau de dansatori „Suntem o gaska faina rau la emisiune. Radeam cu Dima, ca in ultimele saptamani ne-am vazut zilnic, atat in studio cat si la emisiune sau la filmarea videoclipului.”

loading...

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro