ANDREEA BALAN, ultima zi de filmare! Uite cu ce bust impresionant se afiseaza vedeta

Andreea Balan mai are foarte putin si urmeaza sa aduca pe lume primul ei copil, al carut tata este iubitul ei, George Burcea. Cei sunt in culmea fericirii ca urmeaza sa devina parinti si sunt nerabdatori sa isi stranga la piept fetita.
andreea balan 3
Vedeta a postat recent pe contul ei de Instagram cateva fotografii in care informeaza prietenii virtuali ca se afla in ultima zi de filmare. Cantareata incearca sa ia o pauza de la activitatile pe care le intreprinde, asa cum este si normal, deoarece se afla pe ultima suta de metri cu sarcina.

Odata cu sarcina, dar si cu kilogramele in plus pe care le-a acumulat, Andreea Balan se afiseaza cu un bust impresionant. Ultima zi de filmare inainte sa vina Ella, a scris artista la descrierea unei fotografii.

Fani au fost foarte bucurosi ca vedeta le impartaseste momente din viata ei si ii tine la curent cu tot. Sa fiti sanatoase amandoua si Dumnezeu sa va aduca toata fericirea si sanatatea din lume. Nastere usoara Andreea!!!/ sarcina te-a facut si mai frumoasa!!!, sunt cateva dintre comentariile primite la fotografii.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro