ANDREEA MANTEA da cartile pe fata, dupa ce a fost dezamagita de MITREA: „Sunt…”

Radiaza de fericire si de optimism, iar de cand l-a nascut pe David, Andreei i se zareste o sclipire in ochi.
andreea-mantea 2
Totusi au fost si momente mai putin placute care s-au petrecut in viata ei. “Cred prea mult in oameni, sunt foarte sensibila, dar si puternica.

Cred ca sunt putin prostuta pentru ca nu ma mai opresc din a fi dezamagita de oameni. Cred ca imi place sa fiu mereu dezamagita”, le-a spus ea celor de la revista Ciao. Lucrurile s-au asezat asa cum si-a dorit mereu, iar Andreea are toate motivele din lume sa se considere implinita atat pe plan profesional, cat si in plan personal.

Sa fii in lumea reflectoarelor nu-i lucru simplu si asta pentru ca multi atunci cand ajung celebri uita de anumite lucruri si valori morale. “Conteaza foarte mult sa nu uiti de unde ai plecat. E foarte important sa nu lasi lucrurile bune sa te faca sa devii altcineva. Eu cred ca celebritatea pe mine nu m-a schimbat absolut deloc si incerc sa-i fac si pe ceilalti sa ramana asa cum sunt”, ne-a spus vedeta Kanal D. In luna mai a anului trecut, Andreea a adus pe lume primul ei copil, un baietel pe nume David, care i-a schimbat viata in bine.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro