ANDREEA MARIN s-a afisat asa, iar toata lumea a observat un detaliu!

Potrivit Dictionarului explicativ al limbii romane, turbanul (un tuban, doua turbane) este un „acoperamant pentru cap format dintr-o banda lunga de stofa, de matase sau de panza, de obicei alba, pe care o poarta barbatii din unele tari orientale infasurata de mai multe ori in jurul capului“.
andreea-marin
A doua explicatie pe care o ofera DEX-ul le introduce in ecuatia turbanului si pe femei: „acoperamant pentru cap format dintr-o banda din diverse materiale textile, pe care femeile si-o infasoara in jurul capului, in loc de palarie“.

Andreea Marin, in varsta de 41 ani, are o slabiciune pentru turbane, pe care e putin probabil ca le foloseste pe cap doar pentru ca nu are o palarie la indemana. Andreei pur si simplu ii plac turbanele, si ii mai si sta bine cu ele.

La fel ca acum, ea a mai fost fotografiata si in alte randuri cu turbane pe cap, pe care si le monteaza singura, iar inspiratia de a le purta, asa cum ne-a declarat in exclusivitate, i se trage nu de la barbatii din unele tari orientale, cum zice DEX-ul, ci de din experientele ei de pe continentul african: „Turbanul este inspirat de experientele mele in Africa. Este o esarfa pe care au am facut-o turban. Imi plac foarte mult, asa ca am invatat sa imi fac singura. Am foarte multe esarfe cumparate din toata lumea“.
loading...
Asadar, turbanele Andreei sunt esarfe multicolore care serpuiesc pe capul ei, incolacindu-se si rasucindu-se ca niste serpi Ouroboros, iar rezultatul este de o cochetarie fermecatoare.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro