Celebra mamica BIANCA DRAGUSANU a spus totul despre micuta SOFIA

Cu doar doua saptamani in urma, Bianca Dragusanu intra in randul mamicilor celebre de la noi, dupa ce a adus-o pe lume pe micuta Natalia Sofia.
Bianca Dragusanu
Cat se poate de emotionata, vedeta a povestit mai multe despre micuta Sofia, fiica pe care i-a daruit-o lui Victor Slav, pe 26 septembrie. Cum aceasta experienta este una noua si inedita pentru fosta asistenta TV, ea a marturisit ca fetita ei nu a avut probleme pana acum. Ba mai mult, ea este un bebelus exemplar.

De asemenea, pentru ca viata sa s-a schimbat radical de cand a nascut, Bianca Dragusanu a oferit mai multe detalii, care au emotionat pe toata lumea, despre ce inseamna sa fie mamica.

„Fetita mea este un inger. Este foarte frumoasa si cuminte, chiar plange destul de rar. Doarme bine, nu a facut colici pana acum, se trezeste doar de doua ori pe noapte pentru a manca si este mereu vesela si dragalasa. E minunata, iar pentru mine si Victor nu mai conteaza nimic in acest moment. Avem grija amandoi de ea la fel de mult si ne place rolul de parinti“, a povestit blondina, in cadrul unei emisiuni TV.

loading...
„Sofia are dormitorul ei, patutul ei, este o mica printesa! Mama m-a ajutat mult cu ea in aceasta perioada, insa, saptamana viitoare, se va intoarce acasa, asa ca trebuie sa imi angajez o bona. In cazul in care nu o sa gasesc rapid femeia potrivita pentru bebelus, totusi, o sa ma descurc, pentru ca, de cand s-a nascut, dorm cu copilul meu, ii dau sa manance, ma joc cu el si il veghez sa ii fie bine. Tot orizontul meu il reprezinta fetita! Este o adevarata minune si ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa fiu parinte“, a mai marturisit Bianca pentru wowbiz.ro.

Chit ca vedeta a fost acuzata ca a avut o mama surogat, pentru ca nu ar avea cum sa isi revina atat de rapid dupa o operatie de cezariana, Bianca le-a demonstrat tuturor ca acest lucru este intr-adevar posibil. Asta deoarece „secretul“ ei a constat in sedinte la sala, dar si cateva vizite pentru remodelare corporala.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro