CRISTINA SPATAR a marturisit asta dupa mult timp!

Cristina Spatar este o femeie singura, de cand a divortat de sotul ei, cu are are impreuna doi copii, o fata si un baiat. Desi credea ca isi uneste destinele pentru totdeauna cu Alin Ionescu, se pare ca cei doi nu au mai gasit motive sa mearga pe acelasi drum.
cristina spatar
Vedeta a facut o marturisire legata de Liviu Varciu, in cadrul unei emisiuni, si anume ca il considera ca si cumnatelul ei, deoarece in urma cu 20 ani, acesta s-a iubit cu sora Cristinei.

”Liviu Varciu a fost cu sora mea acum 20 de ani! E ca si cumnatelul meu”, a spus cantareata.

In urma divortului, vedeta sustine ca nu mai vrea sa se casatoreasca niciodata. ”Copiii, ce sa faca? Albert este in tabara si acum am lasat-o pe Aiduta cu bunica si am dat o fuga repede sa stau cu voi, sa cinstim un pahar de sampanie de copii. Am o surpriza pentru voi, dar ma abtin. Cand o sa fie momentul, o sa te chem Madalina si o sa vorbim vis a vis de business-ul meu. Nu mai vreau sa ma marit niciodata, nu, nu, nu. Nu! Nu mai vreau sa ma casatoresc. Dar tu stai in continuare unde stie toata lumea? Da. Asta e. Deocamdata asta e. Cand o sa fie altceva o sa va anunt”, a marturisit Cristina Spatar.

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro