De ce nu are ANDREEA MANTEA un iubit! Vedeta a marturisit motivul pentru care este inca singura

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din showbizul autohtonm si chiar daca pe plan professional ii este foarte bine, pe cel sentimental lucrurile nu stau la fel de bine. Bruneta este de ceva timp singura si a marturisit cu sinceritate motivul acestei situatii.
andreea mantea si cristi mitrea
Prezentatoarea nu si-a gasit inca jumatatea, nu pentru ca este foarte pretentioasa, ci pentru ca are un program extrem de incarcat si timoul liber si-l petrece cu fiul ei, David.

“Capitolul “viata sentimentala” ma depaseste. Nu pot sa vorbesc despre el. Nu am cand. Zi-mi tu cand daca de luni pana joi sunt la Wowbiz si vineri dimineata ma trezesc, stau cu fiul meu jumatate din zi, trei sferturi din zi, iar seara plec catre orasul in care o sa am nunta a doua zi de dimineata, cu noaptea in cap, fiind langa mireasa, si ma intorc duminica… ei, spune-mi, cand. Cand? Ce sa gasesc si cand? Ce vrei sa-mi gasesc la nunta unul de prin Sighetu Marmatiei si sa fac ce? Dupa aceea stau si fac naveta? Dupa ce ca n-am timp, mai fac si naveta (rade – n.r.). Nu este timpul potrivit pentru asa ceva”, a declarat Andreea Mantea
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro