„Dulce Otrava” peste 5 milioane de vizualizari pe YouTube

Piesa intitulata „Dulce Otrava” este o colaborare reusita intre Raluka si Killa Fonic cu peste 5 milioane de vizualizari pe YouTube. Piesa a fost inregistrata impreuna cu Killa Fonic, fiind produsa, mixata si masterizata de catre Luca George (Lu-K Beats). Versurile si linia melodica sunt semnate de catre Raluka, Killa Fonic, Andi Banica si Catalin Tamazllicaru iar pentru videoclip cei doi artisti au colaborat cu regizorul Costin Shinijikun.
killa-fonickil
Killa Fonic este cel mai fresh artist trap din Romania, reusind in doar un an de la primul sau mixtape, sa adune 1200 de spectatori la primul sau concert in Beraria H si mai mult de 11 milioane de play-uri la single-urile sale oficiale pe YouTube. A cochetat cu muzica inca din copilarie, insa cariera lui incepe cu adevarat in 2012, cand Lu-K Beats il semneaza la Seek Music.

In anul 2015 incepe un nou capitol in viata sa muzicala impreuna cu Satra B.E.N.Z., proiect ce s-a bucurat de un succes rasunator odata cu lansarea primului album „O.$.O.D.” In paralel cu proiectul Satra B.E.N.Z., Killa Fonic creste si ca artist solo, lansand mixtape-ul „Ramses 1989” in 2016 si colaborand cu artisti precum Raluka, Irina Rimes, Connect-R, Nane, DOC.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro