Ea este motivul pentru care mariajul ANDREEI MARIN s-a incheiat?

Andreea Marin trece probabil prin cele mai dificile momente din ultima perioada, dupa ce cu putin timp in urma a anuntat ca povestea de dragoste cu Tuncay s-a sfarsit si urmeaza divortul.
andreea-marin
In urma cu doar cateva luni, au existat zvonuri ca Tuncay Ozturk ar fi avut de-a face cu o blondina tinerica, ceea ce-a pus pe jar relatia lui cu „zana surprizelor“. Geloasa asa cum este si normal sa fie orice femeie casatorita, mai ales daca are acasa un sot mai tanar decat ea, Andreea Marin nu s-a tradat nici o clipa.

Chit ca nu i-au picat bine diversele episoade in care aparea si Sandra, blonda cu pricina, in varsta de 25 de ani, femeia de televiune nu a confirmat niciodata informatiile potrivit carora ar exista tensiuni in casnicie.

De asemenea, paparazzi, o fotografia pe Andreea Marin, dar si pe Sandra, atunci cand cea din urma se urca chiar la volanul prezentatoarei TV.
loading...
Mai mult decat atat, in urma cu cateva luni, pe la inceputul lui aprilie, Andreea Marin marturisea urmatoarele, in cadrul unei emisiuni TV: In fiecare zi, aceasta asistenta conduce masina. O luna numai asta o sa vedeti. Fata are si ea un prieten si s-ar putea sa fie deranjat. Este o relatie in trei!.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro