Interviu EXCLUSIV cu Fly Project – „A venit timpul sa ducem party-ul la extrem”

Imediat dupa lansarea „Butterfly”, cea mai tare colaborare a acestui an dintre producatorii de hituri internationale – Fly Project si Andra, am vrut sa aflam cum s-a „nascut” piesa. I-am contactat pe prietenii nostrii de la Fly Project si ne-au povestit cum s-a intamplat totul.
fly project 2

Cum a luat nastere noul single „Butterfly” ?
Fly Project: Ca orice alta piesa a noastra, intr-o noapte in studioul FLY RECORDS, dupa
doua pahare de whiskey orice chitara suna mai bine, orice voce suna mai suav
si orice gand te face mai sensibil.

Cine a venit cu ideea colaborarii cu Andra?
Fly Project: Sincer sa iti spun, prima idee a colaborarii a avut-o Alex Ceausu. Fiind foarte buni prieteni, i-am trimis piesa sa imi dea o parere obiectiva si a zis „ce misto s-ar potrivi Andra”, ne-a placut ideea foarte mult, am sunat-o si Andrei i-a placut piesa, a zis „da” pe loc si asta a fost.

Piesa se aude pe radio si este din prima saptamana in top 100 Shazam Romania. Care este reteta Fly Records?
Fly Project: Reteta FLY RECORDS nu este o reteta. Asa am crezut si noi la inceput ca exista o reteta de hit si ne-am inselat amarnic. Ideea e sa faci ce simti cum simti si sa cauti cele mai frumoase idei de fiecare data.

Cine a venit cu ideea ca Edi Gathegi sa apara in videoclip?
Eu – Tudor 🙂 La brainstorming-ul pentru videoclip, dupa ce am finalizat ideea videoclipului, am decis ca se filmeaza in Statele Unite si atunci mi-a venit ideea sa il sun pe EDI sa vad daca nu vrea sa joace alaturi de Adriana in clip, le-a placut foarte mult si au acceptat din prima.

Ce urmeaza pe viitor?
Fly Project: Deja pregatim o alta piesa, care este total altceva fata de ce am facut pana acum. Daca de 11 ani si ceva i-am obisnuit pe fanii nostri cu piese de party, acum a venit timpul sa ducem party-ul la extrem.

loading...

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro