Liviu Teodorescu – Cine M-a Pus (single nou si videoclip)

Liviu Teodorescu s-a facut remarcat prin sensibilitatea si romantismul pe care le transmite in fiecare piesa a sa. Artistul isi continua cu pasiune si implicare munca si lanseaza un nou single, „Cine m-a pus”.
liviu-teodorescu
Piesa vorbeste despre regretele, naivitatea si inocenta cu care a crezut in dragoste, care poate fi uneori extrem de inselatoare. „Cine m-a pus sa te iubesc, cand tu te prefaceai” isi intreaba el iubita, cu tristete in glas. Tanarul artist incearca sa accepte realitatea ca a pierdut iubirea care i-a fost purtata. El inca mai iubeste in ciuda faptului ca, din partea persoanei iubite, focul dragostei s-a stins. Intrebarile il apasa si isi doreste sa inteleaga de ce nu mai poate simti in continuare dragostea, ce a fost in trecut atat de frumoasa.

„Am piesa asta scrisa de foarte mult timp si tot de foarte mult timp ma sfatuieste lumea sa o scot. Am produs-o alaturi de Serban Cazan si de Smiley, la Hahaha Production. Am schimbat impreuna cu Smiley versurile la refren si uite asa a iesit duma asta cu „Cine m-a pus”. Mi se pare o intrebare pe care ne-o punem in multe situatii limita, mai ales in iubire, cand ne dam seama ca am pus prea mult suflet, unde nu trebuia. Mi-am dorit mult sa avem groove la piesa asta si Serban a facut asta cum nu se putea mai bine.” a declarat Liviu Teodorescu

Textul piesei a fost compus de Liviu, partea instrumentala a fost realizata de HaHaHa Production, iar protagonistii videoclipului au fost Liviu Teodorescu si Sanziana Negru. Videoclipul in regia lui Michael Mircea surprinde perfect mesajul piesei si transfer in imagini emotia si mesajul piesei.

„Clipul l-am filmat cu Michael Mircea si a fost o experienta super misto si relaxanta, desi afara ploua si era frig. Am fost pana la mare, prima oara cand merg la mare in octombrie:)). Sanziana Negru e super profi si ii multumesc din suflet ca a acceptat invitatia de a fi rolul feminin in clipul meu. De mult o urmaream si imi doream sa colaborez cu ea. Filmarile au durat foarte mult, aproape 24 de ore. Cu toate astea, Sanzi a fost fresh pana cand Michael a spus ca ziua de filmare s-a terminat.” a declarat Liviu Teodorescu

loading...
Sanziana Negru este cu siguranta cea mai hot aparitie din blogosfera romaneasca, cu o comunitate in permanenta crestere. Tanara s-a remarcat prin frumusetea rapitoare dar si datorita umorului cu care trateaza subiectele de pe blog.

„Liviu le are pe toate, talent pe masura inaltimii lui, charisma, e frumos de pica fetele dupa el, asa ca are toate sansele sa ajunga un artist de top international. Sunt cea mai mandra ca am filmat acest clip impreuna, mi-a fost atat de usor sa lucrez cu el, sper si imi doresc sa simta toata lumea povestea asta, asa cum am simtit-o si noi”, spune Sanziana.

Pe langa faptul ca are o vocea remarcabila, Liviu, este compozitor si textier realizandu-si singur piesele. El a compus pentru artsti precum Alina Eremia, Andra, Adda, What’s Up, Amna, Ruby si Robert Toma. Anul acesta el si-a mai indeplinit un vis, acela de a avea propriul studio de productie muzicala, numit LiTE Music.

Liviu Teodorescu, tanarul cu cea mai buna voce masculina din Romania, s-a facut cunoscut dupa ce a ajuns in semifinalele emisiunii concurs „Vocea Romaniei” si i-a facut pe toti cei 4 jurati sa se intoarca. El a facut parte din Trupa La La Band si a dovedit ca este un bun actor dupa ce l-am vazut cu totii in serialul romanesc „Pariu cu viata”. Liviu si-a cucerit publicul cu piese care au strans milioane de vizualizari pe Youtube precum „Esti piesa”, „Un loc in viata ta”,„Tarziu”, „In bratele tale” „Gelos”,” „Dor de ea” sau prin „Matematica iubirii”, o colaborare cu fratele sau, Matei Teodorescu, si cu Adda. Toate piesele sale au un mesaj profund si reflecta perfect personalitatea artistului.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro