LIVIU VARCIU, declaratii halucinante la sase ani de la divortul de ADELINA PESTRITU!

Liviu Varciu are o fetita, pe Carmina, din relatia pe care a avut-o cu Amy Teiceanu, apoi a fost casatorit cu Adelina Pestritu, dar mariajul lor a esuat.
liviu varciu
Mult timp s-a spus ca motivul pentru care Varciu nu-si mai asuma oficial nici o iubita este pentru ca nu o poate uita pe frumoasa bruneta, ba mai mult decat atat, acesta ar fi sperat sa o recastige dupa despartirea de Speak. Insa, desi acestia s-au impacat, Liviu continua sa transmita mesaje misterioase.

Recent, in direct, Liviu Varciu a facut niste declaratii de-a dreptul halucinante despre fosta sa sotie. „Nu am inselat pe nimeni, nu mi-am batut joc de nimeni, nu a fost o dragoste la care sa ma opresc si sa spun din nou: «Ma casatoresc si vreau sa-mi fac o familie!» Eu imi doresc o familie, imi doresc copii, numai ca nu am intalnit femeia potrivita. Si, cu cat inaintam in varsta, tu stii foaret bine, devenim mai pretentiosi. Nu stiu, ca nu o urmaresc, nu stiu ce face cu viata ei, nu ma intereseaza, sper sa fie fericita. Sper sa se casatoreasca odata si daca se casatoreste, cred ca se sparge blestemul”, a declarat Liviu Varciu.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro