LIVIU VARCIU, mesaj primit dupa ce ADELINA s-a despartit de Speak

Liviu Varciu si Adelina Pestritu s-au iubit foarte mult, incat au decis la acea vreme sa isi uneasca destinele. Si asa s-a intamplat, doar ca urmatorul pas dupa casatorie a fost…divortul. De atunci, Liviu nu si-a mai gasit dragostea, dar Adelina parea foarte fericita de Speak, cel care ii furase inima.
liviu varciu
In urma cu aproape o saptamana vedeta a postat un mesaj pe contul ei de Facebook, unde a anuntat despartirea de cel care ii era iubit, Speak.

Fanii Adelinei si ai lui Liviu ii incurajeaza prin diferite moduri sa isi mai acorde o sansa, deoarece dupa parerea lor sunt suflete pereche.

Nu mai pierde timpul Liviu pe facebook, mergi si recucereste-o pe Ade, noi stim cat va iubiti bai orgoliosilor/ Liviu e un sufletist stiu cat de mult o vrea inapoi, dar relatia lor nu e capabila sa reziste , Ade renunta prea usor, orgoliul si incapatanarea e mare, amandoi sunt mult prea raniti si orgoliosi ca sa isi dea seama ca in lumea asta mare noi avem un suflet pereche, care daca nu stim sa il pretuim, nu vom mai fi niciodata fericiti… degeaba cautam in alti oameni, persoana pe care am pierdut-o…pt ca nici unul nu e ca EL/EA…Liviu Varciu, Adelina Pestritu’, sunt doar cateva dintre mesajele primite de Liviu.

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro