NANE A LANSAT „LUNA PLINA” (mixtape)

In 2016, Nane a lansat doua materiale. Dupa albumul „Plecat de acasa”, disponibil inca din luna februarie, artistul revine cu cel de-al saptelea mixtape de pana acum, care contine 14 piese noi si colaborari cu Junky, Killa Fonic, Mitza, Eli, Super ED, Angeles si Keed. Printre producatorii muzicali de pe „Luna Plina” ii gasim pe Angeles, Lu-K Beats, Mitza, George Borza, Zagga, Foreign Boys, Kostaki Beats, Haarp Beats, PRNY, Esqu, Motzu, The Real Joe, Bogdan Gridan si Marius Onetiu.
nane 3
„Luna Plina” vine cu un concept bazat de gandurile, starile si intamplarile pe care doar noaptea ni le poate rezerva. Incepand cu promo-urile lansate zilele trecute, noul mixtape Nane atrage atentia si in legatura cu raul pe care il putem intalni odata cu lasarea serii.

Inregistrat integral la Okapi Sound Studio, mixtape-ul lui Nane a fost mixat de Grasu XXL si Mitza si este disponibil integral pentru ascultare pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound si prin intermediul aplicatiilor de streaming (Apple Music, Google Play Music, Zonga, Deezer, TIDAL, Spotify si nu numai), cat si pentru descarcare in iTunes si Google Play.
loading...
In prima parte a acestui an, imediat dupa albumul „Plecat de acasa”, Nane a lansat nu mai putin de trei videoclipuri („Atat de simplu” feat. Tranda, „$$$” feat. Angeles si „Atat de simplu”), care pot fi urmarite pe canalul de YouTube Okapi Sound.

Zilele trecute, Nane a filmat un videoclip pentru una dintre colaborarile de pe mixtape, pe care il vom putea urmari in cel mai scurt timp.

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro