O cantareata de la noi UMILITA, in direct, la Neatza cu Razvan si Dani!

Lexie Shine a fost invitata, miercuri dimineata, la emisiunea Neatza cu Razvan si Dani pentru a-si prezenta noul videoclip pentru piesa „N-a fost sa fie”, insa artista a avut parte de o surpriza… neplacuta!
razvan si dani
Invitata in cadrul emisiunii de la Antena 1, cantareata Lexie Shine a fost umilita si luata la misto de cei doi prezentatori ai matinalului. Cea mai recenta intamplare a lui Lexie Shine s-a finalizat cu un titlu de senzatie pe site-ul televiziunii: „Soc si groaza 2!”, ”Cum sa „taci ca muta” intr-un interviu televizat: Lexie Shine, din nou fata-n fata cu Dani”. Deranjata de cele intamplate, cantareata a postat un mesaj dedicat lui Dani pe Facebook, in care zice ca acesta o inhiba si se pierde cu firea de fiecare data cand ii vorbeste.

„Din nou la Neatza cu Razvan si Dani, din nou cica „Soc si Groaza”. As vrea sa incep prin a spune ca mie imi face placere sa merg la Neatza si sa imi prezint piesele! De obicei sunt un pic mai timorata si ma emotionez repede. Imi place si de Dani Otil, chiar ii sunt fana si pot sa spun ca ma INHIBA! Pur si simplu ma pierd cand imi vorbeste. Nu stiu de ce… Are el o carisma aparte si ma emotioneaza, dar in acelasi timp imi place mult de el. Dani, iti multumesc ca ma ajuti sa evoluez, imi place despre tine”, a declarat Lexie Shine.
loading...
Mai mult, artista a avut si un mesaj pentru Razvan: „Nu sunt „proasta”! Razvan Simion, bun sau rau… cum o fi invitatul, nu mi se pare frumos sa il jignesti in direct!”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro