Peter Pop a lansat „Umbre” intr-un club

Weekendul trecut, Peter Pop a lansat noul single „Umbre” in cadrul unui eveniment intr-un club de lux din zona de nord a capitalei. Atmosfera a fost una de zile mari, iar cei prezenti la Nuba au avut parte de momente deosebite si s-au distrat de minune in prezenta tanarului artist.
Peter Pop
La acest eveniment de lansare au fost prezenti si prietenii lui Peter. AMI, Mircea Eremia, Ella Rose, Raluka, Matei si Liviu Teodorescu, au vrut sa fie alaturi de artist si au fredonat impreuna cu el piesele „Umbre”, „Singur in doi”, dar si cover-uri ale unor artisti internationali precum Bruno Mars, Justin Bieber si Ed SHeeran pe care artistul le-a interpretat in maniera proprie.

Ultimul hit , „Umbre”, are un mesaj foarte puternic si emotionant, care descrie perfect emotia si intensitatea cu care traim dragostea si sentimentele contradictorii pe care le simtim atunci cand aceasta dispare. Peter si-a pus sentimentele pe hartie, oferindu-ne o piesa de stare, cu emotie, piesa pe care a cantat-o si la Nuba, spre bucuria publicului.

Videoclipul piesei a fost filmat in Chisinau, in regia lui Octavian „Kobzzon” Malai, iar rolul iubitei a fost interpretat de modelul Marina Magdalina Gheorghiu.

loading...
Peter Pop, un tanar cu o voce calda, a lansat in 2014 primul sau single „Tu ma faci mai bun”, apoi a urmat „Lupu’ de pe maidan”, in colaborare cu Cabron, „Zile si zile” in colaborare cu Speak&Shift si super hit-ul „Singur in doi”, o colaborare cu Lora, care a inregistrat milioane de vizualizari pe Youtube. Artistul a aratat ca are si talent actoricesc, obtinand un rol in super productia romaneasca #Selfie69, care a fost lansata luna trecuta.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro