Peter Pop – Umbre (single nou si videoclip)

Dupa colaborarea cu Lora, care a avut un mare succes cu piesa „Singur in doi”, Peter Pop aduce ceva nou in muzica romaneasca in aceasta toamna, un single cu un mesaj puternic care descrie emotia si intensitatea pe care o simtim cand ne indragostim.
Peter Pop
Peter Pop nu este doar un barbat atragator, ci este un artist care ne canta cu sufletul si din suflet, iar pentru a ne demonstra acest lucru, artistul MediaPro Music a lansat noul single, „Umbre”.

Piesa „Umbre” ne dezvaluie un Peter „incapabil sa ceara ajutor”, sufletul ramanandu-i gol si trist deoarece intre cei doi indragostiti au ramas ” doar ziduri”. Sensibil si nostalgic, tanarul ne transmite ca „ Raman doar ganduri aruncate pe hartie”, realitate pe care oamenii o ignora cu desavarsire, atunci cand iubesc.

„Am scris aceste versuri atunci cand am simtit si am transpus fiecare traire in aceasta piesa. „Umbre” este o piesa de suflet, o piesa de stare care transmite foarte multa emotie. Piesa descrie exact ceea ce am simtit la un moment dat in viata. Asa cum am mai spus, tot ce fac, fac din suflet, fac exact cum simt. ”

loading...
Clipul piesei a fost filmat in Chisinau, in regia lui Octavian „Kobzzon” Malai. Cea care l-a ajutat pe artist sa isi transpuna emotiile si in clip a fost modelul Marina MagdalinaGheorghiu.

Tanarul Bogdan Petre Popa a devenit Peter Pop in 2014, cand si-a lansat si primul single „Tu ma faci mai bun”, piesa care reprezinta o declaratie de dragoste pentru femeia iubita, acea femeie alaturi de care traieste o dragoste frumoasa, acea femeie care il face mai bun. Dupa prima piesa au urmat colaborari cu Cabron (Lupu’ de pe maidan), Speak&Shift (Zile si zile) si super hit-ul cu Lora (Singur in doi). De curand el a incercat si meseria de actor, interpretand rolul unui barbat balbait, venit la o intalnire cu Yasmine (Crina Semciuc) in super productia romaneasca #Selfie69, care a fost lansata luna trecuta.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro