Sotul ANDEI ADAM a fost saltat in urma cu putin timp de DIICOT!

In aceasta dimineata, sotul cantaretei Anda Adam a fost saltat de catre DIICOT, iar la mijloc ar fi o suspiciune de frauda cu carduri bancare.

Sorin Nicolescu, sotul Andei Adam, a fost saltat in urma cu putin timp, in dimineata de miercuri, de catre procurorii DIICOT. Din cate se pare, el ar fi acuzat de frauda cu carduri bancare. Mai mult decat atat, barbatul cu care vedeta are o fetita pe nume Evelin ar fi clonat carduri bancare in 2012.

NICOLESCU SORIN ANDREI – a fost emis mandat de aducere la sediul DIICOT ST Constanta – cercetat pentru falsificarea instrumentelor de plata electronica, prev. de art.24 alin.2 din Legea 365/2002, cu aplic.art.41 alin.2 din C.P. (1969) si art.5 C.P., efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos, prev. de art.27 alin.1 din Legea 365/2002, cu aplic. art.41 alin.2 din C.P. (1969) si art.5 C.P. si accesul, fara drept, la un sistem informatic, prev. de art.42 alin.1, 2, 3 din Legea 161/2003, cu aplic. art. 41 alin.2 din C.P. (1969) si art.5 C.P., toate cu aplic.art.33 alin.1 lit.b din C.P. (1969), intrucat in perioada mai 2009 – iulie 2012, in mai multe randuri, in baza aceleasi rezolutii infractionale, a detinut mai multe carduri contrafacute, ai caror emitenti legitimi erau banci sau alte institutii financiare din Australia, S.U.A., Mexic, in scopul punerii in circulatie, iar in aceeasi perioada a incercat sa retraga si a retras sume de bani de la un ATM situat in Mun.Constanta, in cuantum de circa 48.170 lei, fara consimtamantul titularilor legitimi ai cardurilor bancare, modalitatea prin care s-a accesat ilegal sistemul informatic mai sus mentionat, prin incalcarea masurilor de securitate, se arata scris in comunicatul remis de catre DIICOT Constanta
loading...
Spre finele anului trecut, cand abia devenise mamica, Anda Adam a primit vestea grea ca sotul ei risca 12 ani de inchisoare, fiind vorba despre un episod care se petrecea in 2012, atunci cand Sorin Nicolescu era depistat de catre oamenii legii in plin flagrant. Pe atunci, politistii l-au prins pe acesta la ATM-ul sucursalei unei banci comerciale din zona Brotacei a municipiului Constanta, in timp ce efectua operatiunea de retragere a sumei de 1.200 RON cu ajutorul unui card tip carte de credit contrafacut.

Potrivit raportului organelor legii, la perchezitia corporala asupra inculpatului au fost gasite un numar de 12 carduri tip carti de credit contrafacute, despre care acesta a explicat ca le-a primit de la o persoana neidentificata. In cauza a fost formulata propunere de arestare preventiva fata de inculpat, pentru 29 de zile, propunere ce a fost trimisa spre solutionare Tribunalului Constanta.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro