Victor Slav a spus tot adevarul! Cum se descurca cu Sofia si ce parere are despre mama Biancai Dragusanu

Bianca Dragusanu si Victor Slav au devenit parinti acum o luna si de atunci viata lor s-a schimbat. Cei doi isi ocupa in continuare timpul cu activitatile cotidiene, dar acum au si o bucurie cand ajung acasa. Micuta Sofia, care este o fetita cuminte, este ingrijita de ambele bunici pentru ca tinerii parinti sa aduca bani in casa.
victor-slav
„Ne descurcam, nu e un lucru care sa ne uimeasca sau la care sa nu ne asteptam. Suntem fericiti si, da, suntem mai uniti. Avem o relatie normala, la fel cum au toti oamenii. Dumnezeu ne-a adus din nou impreuna. Nimic nu a fost intamplator: nici faptul ca ne-am casatorit, nici faptul ca a trebuit sa ne cunoastem mai bine, nici faptul ca avem un copil impreuna”, a declarat Bianca Dragusanu pentru un post tv.

Victor Slav a marturisit ca nu i se pare greu sa fie parinte deoarece vremurile s-au schimbat si acum e mai usor sa cresti un copi. Acesta a marturisit ca se intelege bine cu mama Biancai Dragusanu care ii ajuta foarte mult cu micuta Sofia.
loading...
„A fost greu pe vremea mamei ei, pe vremea mamei mele, acum e simplu. Ce, bagi la spalat – ai masina de spalat. Lapte? Ai lapte. Exista pampersi. In continuare, noi avem foarte mult noroc cu mama-soacra. Am vorbit cu prieteni, cunostinte care au ajuns la psiholog, pentru ca nu erau pregatiti sa stea in casa cu copilul, sa doarma. Noi nu avem problema asta. Da, avem o relatie normala. Da, asa este, draga mea!”, a marturisit Victor Slav.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro