Voltaj a adus publicul in modul „X”

Trupa Voltaj a sustinut joi seara, mega-concertul „X” la Sala Polivalenta, show cu care se incheie turneul national „X”.
voltaj
Un show impresionant, completat de lumini si lasere, proiectii grafice de ultima generatie, care au creat o poveste plina de culoare, demna de cele mai mari scene internationale. Modul „X” a mai insemnat o scena imensa, pentru care a fost nevoie sa inchida doua tribune laterale, invitati de marca, momente emotionante, energie dusa la cote maxime, interpretari exceptionale, costume si accesorii special create pentru show,

Concertul a inceput cu hitul „Albinuta”, iar baietii de la Voltaj au condus publicul in modul „X”, un show cu momente unice, senzationale, inedite. De la „Povestea oricui” si pana la „Da vina pe”, alaturi de invitatii show-ului, Ruby, Colin, Doru Todorut (Deepcentral) si Smiley, au trecut de la emotie sincera, nostalgie, la energie si forta.

Una dintre surprizele show-ului a fost momentul in care a fost filmat videoclipul pentru piesa „A XII-A”, urmatorul single al formatiei, extras de pe albumul „X”. O surpriza pentru publicul prezent la Sala Polivalenta si o premiera pentru industria muzicala romaneasca: spectatorii vor fi regizorii videoclipului „A XII-A”. Cum se va realiza acest lucru: toti cei care au filmat fragmente din momentul piesei si le vor trimite la videoclip@voltaj.ro, pot fi parte din noul videoclip Voltaj, care va fi lansat joi, 27 octombrie 2016.
loading...
Din concertul „X” nu au lipsit nici piese ca „Nana” (feat Ruby & Colin), „De la capat”, „Din toata inima”, dar si melodii noi, nelansate, „Anotimpuri”, „Runda de poker”, „A XII-A”, care se regasesc pe albumul „X”.
Momentul piesei „De la capat” a avut ca elemente melancolia si sensibilitatea, iar Calin Goia a indemnat publicul prezent sa aprinda lanternele telefoanelor pentru un moment exceptional.

Trupa Voltaj le-a oferit spectatorilor si 3 momente speciale, alaturi de invitatii Ruby, Colin, Doru Todorut si Smiley. Daca alaturi de Ruby si Colin au interpretat cel mai recent single, „Nana”, Calin si Doru Todorut au emotionat publicul cu piesele „O stea” si „Runda de poker”. Tot acelasi „schimb de piese” s-a intamplat si intre Voltaj si Smiley, care au ridicat publicul in picioare cu hiturile „Acasa” si „Din toata inima”.
Show-ul s-a incheiat cu o furtuna de confetti, lasere, fum, Voltaj a interpretat magistral hitul „Din toata inima”, iar publicul a fredonat alaturi de trupa si de Smiley toate versurile, alaturi de ropote de aplauze si miscari de dans. –

Si pentru ca publicul a fost de nota „20”, baietii au revenit pe scena pentru un bis de exceptie: piesele „Vrei sa stau” si „20” pentru a completa show-ul exceptional si memorabil.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro