ANDRA se pregateste sa devina mamica? Imaginea care o da de gol pe artista

Andra este una dintre cele mai apreciate persoane din showbiz-ul autohton, atat pentru succesul pe care l-a dobandit cu foarte multa munca, dar si pentru viata personala. Vedeta are doi copii frumosi, de care este tare mandra si de care se ocupa cu foarte mare grija.
andra si catalin
Vedeta a declarat in nenumarate randuri ca isi mai doreste copii, la fel si sotul ei, Catalin Maruta. In ultima vreme poarte numai tinute largi, care ii acopera burtica, este vizibil faptul ca Andra a acumulat cateva kilograme in plus.

Cea mai recenta imagine, in care apare alaturi de colegul ei Dorian, a pus fanii pe ganduri si nu este exclus ca vedeta sa se pregateasca sa devina mamica pentru a treia oara.

Ritmul de viata alert si intens pe care il practica oamenii care „lupta“ pe mai multe fronturi poate avea ca efect o stare de oboseala. Oricat de mult ti-ar placea ceea ce faci, oboseala tot isi face simtita prezenta. „Adesea ma simt obosita, dar nu as zice ca nu mai pot. Am nevoie doar sa vorbesc cu cineva care ma cunoaste bine si sa ma odihnesc, imediat imi incarc bateriile. Nu zic ca nu e greu sa fii mama a doi copii mici, sa participi la doua show-uri mari de televiziune, sa filmezi clipuri si sa ai concerte, dar am ajutoare, lucrez in echipa cu sotul meu acasa, iar pe plan profesional lucrez cu oameni in care am incredere, ma simt bine. Chiar am chef sa dau tot ce pot. E important sa ai alaturi oamenii pe care ti-i doresti“, spunea Andra pentru revista SPY.
loading...

sursaL cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro