Andreea Balan, scandal-monstru in cabina de machiaj!

Andreea Balan a creat o intreaga nebunie in cabina de machiaj. Cantareata i-a facut cateva reprosuri make-up artistei care venise sa o fardeze.
andreea balan
Andreea Balan a reusit sa lase pe toata lumea cu gura cascata in urma cu cateva luni cand i-a sarit tandara din cauza unei machioze. Cantareata, pe atunci gravida in 8 luni, si extrem de atenta cu sarcina ei, ceruse sa fie machiata pentru a intra intr-o filmare. Tanara care ii realiza make-up-ul insa mirosea a tigara! Posibil mai irascibila din cauza sarcinii si a noptilor nedormite, Andreea a sarit ca arsa.

“Machieuza, o fata foarte curata, a fost afara si a fumat o tigara inainte de a o machia pe Andreea Balan. A intrat in cabina, s-a spalat bine pe maini, s-a dezinfectat, a mai dezinfectat o data buretii si pensulele pentru machiaj si s-a apucat sa-i faca make-up-ul. Andreei i-a venit, insa, miros de tigara, ea fiind nefumatoare, basca, si gravida in opt luni. Desi tanara se spalase si se dezinfectase pe maini, Andreea tot a simtit miros de tigara. I-a spus fetei sa se opreasca imediat, a refuzat machiajul, si a cerut imperativ sa fie aranjata de altcineva, reprosandu-i femeii faptul ca-i mirosea mana. Tanara a inceput sa planga si a parasit imediat cabina de machiaj”, sustin surse de la fata locului.
loading...
In ultima luna de sarcina, Andreea a fost foarte atenta, s-a ferit de tot ce ar fi putut sa-i provoace contractii, a incercat sa respecte orele de odihna si alimentatia sanatoasa. Pe 9 octombrie, ea a adus pe lume, prin cezariana, la o clinica privata din Capitala, o fetita perfect sanatoasa careia i-a pus numele Ella Maya.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro