Andreea Mantea nu are viata usoara cu David.

Viata de mama a Andreei Mantea este o lunga serie de provocari. Daca pana acum a trecut prin diverse temeri legate de David, acum pustiul s-a marit si a ajuns sa faca legea in casa, iar bruneta suporta consecintele cu zambetul pe buze.
andreea-mantea 2
Vedeta Kanal D este o mama extrem de grijulie si face tot posibilul ca fiului ei, David, in varsta de un an si jumatate, sa nu ii lipseasca nimic. De ceva vreme, baietelul a descoperit o activitate care ii face o mare placere.

“Acum ma surprinde cu desenele lui minunate pe pereti. Sunt superbe si sunt in toata casa. Important este ca am tapet pe pereti, nu stiu de ce mi-a venit ideea sa pun tapet, dar imi dau seama ca am facut cea mai buna alegere. Deseneaza cerculete. Cateodata am impresia ca face flori, ca el chiar deseneaza lucruri dragute. Acum i-am ascuns toate lucrurile astea, dar tot mai gaseste cate un pix, cate un creion, mai fura cate ceva de la mami”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Mantea.

Pe langa talentul artistic de care da dovada, fiul Andreei Mantea a reusit si o alta performanta: a facut de negasit o cheie de la un dulap. Desi a sperat ca obiectul sa reapara, bruneta este hotarata sa intre in posesia bunurilor incuiate printr-o solutie…extrema.
loading...
“De fiecare data cand ma pregatesc sa plec la munca, el vine si imi umbla prin geanta, imi aduce jucariile lui si ia din lucrurile mele. Gaseste cate ceva lucios, cate o cheie, si le ascunde. Si in momentul de fata avem un dulap – in care avem lucruri foarte importante si anume nisipul pisicilor, mancarea lor si multe alte lucruri, surubelnite, etc – inchis si noi nu stim unde este cheia. O sa-l fortam pana la urma si o sa-l deschidem, pentru ca nu avem ce face”, ne-a povestit amuzata Andreea Mantea din peripetiile fiului ei.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro