Andreea Marin l-a iertat pe Tuncay! Ce a marturisit „Zana” in urma cu putin timp! Asta da SURPRIZA

Andreea Marin si Tuncay Ozturk au fost extrem de mediatizati in ultima perioada, prin prisma divortului pe care cei doi l-au anuntat, dupa doar trei ani de casnicie.
andreea-marin
In ciuda faptului ca pareau extrem de fericiti impreuna, problemele de cuplu i-au facut sa recurga la masuri extreme, iar initiativa se pare ca a venit din partea Andreei!

Desi aflata la a treia casnicie, implicit, cel de-al treilea divort, Andreea Marin nu s-a lasat coplesita de situatie si a preferat sa o infrante cu capul sus.

Vedeta a aparut in continuare la fel de zambitoare si preocupata de dezvoltarea ei persoanal si cresterea fetitei sale, fara sa se lase doborata.

Optimismul ei i-a suprins pe multi dintre cei care i-au urmarit activitatea, vedeta devenind o adevarata „maestra” a cuvintelor spirituale si a sfaturilor in momente de cumpana.

loading...
Duminica seara, dupa miezul noptii, Andreea le-a dat de inteles fanilor ei ca, in ciuda separarii si neintelegerilor dintre ea si Tuncay, cei doi au pastrat o relatie amiabila, din care ea a ales sa se retraga cu sufletul impacat.

„Inainte sa dormi, iarta. Somn lin, cu inima curata”, a fost mesajul postat de Andreea Marin, in dreptul unei fotografii cu un indemn catre iertare.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro