Andreea Marin, primul interviu oficial dupa ce a anuntat ca divorteaza

Cu sufletul impacat si cu o atitudine optimista, Andreea Marin a vorbit despre greutatile pe care le-a incercat in decursul acestui an, de la piederea tatalui ei si pana la destramarea casniciei.
andreea-marin
Intr-un interviu acordar revistei „Viva!”, Andreea Marin si-a deschis sufletul intr-una din cele mai tumultoase perioade din viata ei: divortul de Tuncay Ozturk

Cu zambetul pe buze, vedeta a dat dovada de mult entuziasm si optimism, in ciuda lucrurilor mai putin fericite care i s-au petrecut in viata.

„Sunt echili­brata si constructiva, aceasta e cea mai buna definitie a starii mele de astazi. A fost un an dificil, cu pierderi grele, in primul rand l-am pierdut pe tata, apoi au venit cateva vesti neasteptate, dure­roase, pentru ca implicau prieteni vechi sau oameni carora le-am daruit enorm din sufletul meu, iar spre fina­lul anului am ales sa imi schimb viata profund, precum stiti. Dar adevarul e ca – multumesc lui Dumnezeu! – sunt un om puternic si, chiar daca felul meu de a fi inseamna implicare sufle­teasca fara rezerve, atunci cand intuitia, urmata de ratiune, imi arata ca trebuie sa fac o schimbare majora, ma reconstruiesc si privesc doar spre viitor.

loading...
Cantaresc atent deciziile grele din viata, nu le iau pana cand nu am epuizat toate solutiile posibile, dar cand ajung in punctul in care am ho­tarat ceva, nu mai stau sa ma plang, actionez asumat, fara regrete, si imi vad de drum, gandind pozitiv pe mai departe. Fara vorbe multe, cu fapte concrete, pentru ca nu simt nevoia sa ma justific, timpul le rezolva pe toate. Oamenii de bun-simt inteleg perfect ce spun, in rest… cu tot respectul, tre­buie sa spun un adevar: nu pot trai in functie de opiniile celorlalti. Eu stiu cel mai bine ce simt, cat daruiesc, unde imi sunt limitele, in suflet si in viata”, este o parte din interviul publicat pe viva.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro