Andreea Marin, umflata de plans?

A trecut aproape o luna de cand Andreea Marin (41 de ani) a anuntat ca divorteaza de turcul Tuncay Ozturk. Multe s-au intamplat intre timp: ea a depus actele, el a refuzat despartirea, au mutat divortul in instanta, el si-a luat catrafusele din casa ei, iar acum, „Zana” a ramas din nou singura, incat numai fiica ei, Violeta, ii mai alina suferinta.
andreea-marin
Tot singura a venit si la un eveniment monden, miercuri seara (23 noiembrie), insa nu faptul ca Andreea Marin a fost neinsotita ne-a surprins. Fotoreporterii nostri au surprins o varianta trista a celei care odata era „Zana Surprizelor”.

Abatuta, ingandurata, cu ochii incercanati si umflati, parca, de plans, cu o rochie parca scoasa din filmele de desene animate pentru copii, dar si cu o coronita asortata pe cap, Andreea a pasit agale spre localul unde se desfasura evenimentul.

Se pare ca tinuta „Zanei” este realizata special pentru ea. „In tinuta Nikita Rinadi, alaturi de creatoarea de peste Prut a brandului voi lansa saptamana viitoare colectia Andreea Marin by Nikita Rinadi, deja in magazine in Chisinau. Port o peruca de la specialistii in frumusete (…), in semn de solidaritate cu femeile ce trec prin experienta cancerului si a pierderii podoabei capilare, dar care isi recapata zambetul alaturi de noi”, a scris Andreea Marin, pe pagina personala.
loading...

sursa: click.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro