Antonia, mesaj pentru Alex Velea dupa ce a dat-o in judecata pentru copil!

Alex Velea si-a dat in judecata iubita, Antonia, pentru a fi declarat legal tatal fiului lor, Dominic. Multi s-au grabit sa speculeze ca asta ar fi un prim semn al rupturii lor, insa artista i-a transmis un mesaj public tatalui copiilor ei care tradeaza atmosfera dintre ei.
antonia_si_alex_velea
Povestea de dragoste dintre Antonia si Alex Velea este demna de un roman! Dupa ce s-au despartit de soti pentru a fi impreuna, au facut un baietel si in curand urmeaza sa devina din nou parinti.

Artistul a dat-o in judecata pe Antonia saptamana trecuta pentru ca fiul lui, Dominic, sa ajunga sa fie recunoscut si in fata legii ca fiind copilul lui. Apoi, Velea si-a facut bagajele si a plecat in America impreuna cu echipa lui, in turneu. Multi s-au grabit sa speculeze ca astea ar fi primele semne ale unei rupturi aparute in relatia celor doi, insa se pare ca iubirea lor e mai puternica decat oricand.

Topita de dorul lui Velea, Antonia a postat pe o retea de socializare o poezie scrisa pe cana ei de cafea si i-a dedicat-o tatalui copiilor ei.
”Amor de ganduri
Lasa gandul meu
Sa se rataceasca prin tine
Pana cand va fi al tau
Ca apoi sa devina al nostru”, este poezia pe care Antonia i-a dedicat-o iubitului ei, Alex Velea, care in aceasta perioada se afla plecat in America.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro