Antonia s-a saturat sa fie facuta proasta si a sarit la gatul fanilor!

Antonia s-a saturat sa se spuna despre ea ca e ”frumoasa, dar e proasta” si a luat atitudine! Artista a sarit la gatul fanilor care o critica si a fost extrem de vehementa vis-a-vis de mesajele rautacioase pe care le primeste.
antonia 3
Antonia nu a mai suportat sa fie jignita si injurata si s-a decis sa puna punct acestei atitudini ofensoatoare! Artista a vorbit pe o retea de socializare despre mesajele critice care sunt lasate de cei care-i urmaresc activitatea si le-a explicat acestora ca greselile de exprimare facute de ea nu sunt din prostie, ci din timiditate.

Vedeta le-a marturisit fanilor ca, intr-adevar, o afecteaza comentariile lor rautacioase, insa nu intr-atat incat sa o faca sa planga sau sa aiba vreo reactie violenta.

”Da, am dormit machiata. M-am trezit, ma plictiseam, am intrat pe Youtube sa mai vad filmulete d-astea vechi cu mine. M-a mancat pe mine in fundulet sa ma uit la comentarii sa mai vad ce zice lumea. Am vazut foarte, foarte multe comentarii in care lumea zicea: ”Vai, ce proasta e asta! E frumoasa, dar nu stie sa lege doua cuvinte bine”. Eu ma lupt cu problema asta de cand am revenit in tara. Toata chestia asta m-a facut sa ma inhib, sa ma inchid in mine atunci cand trebuie sa vorbesc si las o alta impresie despre mine. Practic, fata pe care o vedeti voi la televizor, pe net, este o fata care nu se simte in largul ei cand trebuie sa dea un interviu pentru ca se teme sa nu greseasca. La noi, oamenii sunt foarte rautaciosi, pentru ca nu vor sa inteleaga si trebuie sa va reamintesc mereu e ca eu nu am crescut aici. Cand m-am intors, niciodata nu am vorbit cu accentul lor, ci cu accentul nostru, dar ma mai incurc cu cuvintele. Eu chiar sunt o fata de treaba, ma balbii, ma exprim asa pentru ca eu chiar am emotiii. Nu incerc sa va conving. Noi, ca artisti in general, ne uitam si nu ne uitam la comentarii. Eu ma mai uit ca sa vad ce impresie aveti despre mine, dar nu e ca si cum ma uit la comentarii si incep sa plang. De mai multe ori, nu ma ajuta cu nimic comentariile alea rele. Stai, cum spuneti, ca e criticare constructiva. Daca vrei sa dai un sfat, nu vorbesti cu atata rautate. Daca esti un om cu minte, pastrezi parerea pentru tine, dar nu simti nevoia sa-mi scrii mine, ca sa ma enerveze si sa ma zgarii pe fata”, le-a spus Antonia fanilor.

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro