Avem imaginile cu ADELINA PESTRITU, din perioada in care dansa in IBIZA!

Dupa ce Adelina Pestritu si Speak au anuntat, in urma cu cateva saptamani, ca nu mai formeaza un cuplu, s-au spus multe despre relatia celor doi, care a tinut peste doi ani si jumatate.
adelina pestritu 2
Insa, o dezvaluire neasteptata a venit, recent, din partea unei persoane care o cunoaste cat se poate de bine pe Adelina Pestritu. Mai exact, e vorba despre Oana Ionita, care in trecut a dansat alaturi de fosta femeie de televiziune in Ibiza. „Bebelusa“ Oana a marturisit, in cadrul unei emisiuni TV, mai multe detalii neasteptate chiar despre acea perioada.

Noi am fost foarte bune prietene, am fost si la Ibiza impreuna. Ea dansa in club. Trebuia sa stii mai multe stiluri de dans. In primul rand se alegea o fata frumoasa, care sa arate bine si se mergea pe stilul foarte dinamic de dans, nu pe cel lasciv.

A avut niste relatii si cand era in Ibiza, dar nu vreau sa ma bag, a povestit Oana Ionita. Acum va oferim imaginile de colectie cu fosta iubita a lui Speak, din perioada in care muncea in cluburi pentru a-si construi un viitor frumos.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro