Baietelul Adelei Popescu a implinit 5 luni. Cum l-a aniversat vedeta

Baietelul Adelei Popescu si al lui Radu Valcan a implinit cinci luni. Desi Alexandru nu a avut parte de o petrecere, parintii lui l-au sarbatorit intr-un mod mai special. Cei trei au petrecut ziua impreuna, iar prezentatoarea tv si sotul ei au profitat din plin de fiecare moment.
adela popescu
Baietelul Adelei Popescua crescut, iar mama lui isi tine la curent fanii cu evolutia lui Alexandru. De data asta, vedeta a povestit, pe blogul personal, cum l-au aniversat pe micut.

„Nu am sarbatorit in niciun fel, in sensul ca nu am avut party, baloane, tort, sampanie. Dar la sapte dimineata, cand invariabil face ochisorii mari, l-am luat intre noi, l-am pupat, i-am urat la multi ani si i-am spus cat de mult il iubim si cat de fericiti ne face. El a ras cu toata fatuca, ne-a mangaiat, asa cum stie el acum, a gangurit, s-a intors si pe stanga si pe dreapta, iar a zambit, m-a tras de par, pe taica-su de nas. Noi am insotit cu urale si comentarii de toate felurile fiecare gest, l-am pupat pe burtica, pe gatulet, pe ochisori, pe talpite, pe barbita, peste tot, iar el arunca piciorusele vesel in toate directiile, semn ca ar cam lua-o din loc. I-am spus: La multi ani, dragostea mea, MA-MA si … iubitul te iubesc! Radu a intervenit si mi-a spus ca joc murdar, continuand: TA-TA te adora, la fel si…scumpa ta mamicuta! Pentru ca nu v-am spus, dar a inceput lupta pentru primul cuvant. Eu pariez, normal, pe MA-MA, Radu pe cuvantul acela cu T pe care nici in gluma nu vreau sa il pronunt :)) Lasand declaratia de razboi deoparte, e frumos la 5 luni. Ale lui dar si ale noastre, pentru ca noi masuram viata acum intre inainte si dupa Alexandru”, a scris Adela pe blogul personal.

Adela Popescu, mama a unui baietel de patru luni, a trecut prin multe provocari de cand a nascut. Una dintre cele mai mari este cea legata de alaptarea lui Alexandru, care i-a provocat dureri de nedescris la inceput.
loading...

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro