Bianca Dragusanu si Victor Slav se CASATORESC din nou?

Bianca Dragusanu si Victor Slav se iubesc mai mult ca oricand si venirea pe lume a fiicei lor, Sofia, i-a unit si i-a facut sa-si dea seama ce e cu adevarat important pe lumea asta si toti se intreaba pe cand nunta. Blonda a pus punctul pe ”i” si a lamurit totul referitor la starea ei civila.
Bianca Dragusanu
Bianca Dragusanu si Victor Slav sunt fericiti si par mai uniti ca niciodata. Venirea pe lume a fiicei lor, Sofia, i-a implinit si le-a dat un sens vietii. Bianca spune insa ca nu se gandesc sa se recasatoreasca si ca tot ceea ce-si doreste este sa fie o familie, actele neavand nicio importanta in continuaitatea relatiei ei cu Victor.

„Ne sta bine si asa. Noi suntem exemplul ca actele nu fac nimic. Imi doresc sa fim o familie si imi doresc sa fim asa si pe viitor. Cred ca orice mamica isi doreste ca copilul ei sa fie sanatos. In primele zile mi-a fost frica. O vedea mica si firava, mi-era frica sa n-o rup. Cand l-am vazut pe Victor ca o intoarce ca pe o clatita am prins curaj”, a declarat Bianca Dragusanu.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro