Ce a postat ADELINA PESTRITU dupa dezvaluirile „bebelusei” OANA despre trecutul brunetei!

Adelina Pestritu a anuntat printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca s-a despartit de cel care i-a fost iubit, Speak. Nici Adelina, dar nici Speak, nu au dorit sa comenteze motivele care au dus la separarea lor.
adelina pestritu 2
Insa, o dezvaluire neasteptata a venit, recent, din partea unei persoane care o cunoaste cat se poate de bine pe Adelina Pestritu. Mai exact, e vorba despre Oana Ionita, care in trecut a dansat alaturi de fosta femeie de televiziune in Ibiza. „Bebelusa“ Oana a marturisit, in cadrul unei emisiuni TV, mai multe detalii neasteptate chiar despre acea perioada.

„Noi am fost foarte bune prietene, am fost si la Ibiza impreuna. Ea dansa in club. Trebuia sa stii mai multe stiluri de dans. In primul rand se alegea o fata frumoasa, care sa arate bine si se mergea pe stilul foarte dinamic de dans, nu pe cel lasciv. A avut niste relatii si cand era in Ibiza, dar nu vreau sa ma bag”, a povestit Oana Ionita.


La putint timp dupa dezvaluirile blondinei, Adelina a postat pe contul ei de Instagram o imagine in care apare alaturi de stilistul ei, Adrian Perjovschi, cel care a insotit-o recent la un eveniment monden, semn ca nu ii pasa de gura lumii.

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro