DOINITA OANCEA a recunoscut ceea ce multi banuiau

Pentru femei nu e nimic mai dificil decat sa isi faca bagajele pentru vacanta si asta pentru ca niciodata nu stiu ce sa isi puna in valize. Doinita Oancea stie foarte bine ce presupune o plecare departe de casa pentru cateva zile.
doinita-oancea
“Cand plec intr-o excursie iau foarte multe haine cu mine. Ultima data cand am fost plecata la mare am plecat cu o valiza, apoi m-am intors si am mai luat inca una si nu stiu daca am folosit 20% din hainele pe care le luasem. Uneori dupa ce ca plec cu multe dupa mine mai cumpar si din locurile in care plec”, a povestit amuzata vedeta pentru revista Ciao.

Cu toate acestea, Doinita recunoaste ca nu isi alege destinatia in care merge in vacanta in functie de locurile in care poate sa faca shopping. “Prefer sa merg intr-o tara sa vizitez locurile noi si sa descopar culturi noi. Daca sunt si magazine e perfect, dar nu acesta este principalul scop”, a mai spus Doinita.

Daca pentru unele femei conteaza foarte mult brandul, Doinita nu este interesata de acest aspect. “Pot sa imi cumpar o haina si de la piata daca imi place cum imi vine, nu conteaza. De asemenea, nu iau ceva doar pentru ca e la moda, trebuie sa imi stea bine cu acel lucru si sa ma simt confortabil in el”, a mai adaugat ea.

loading...
Mereu cu zambetul pe buze, Doinita a inceput o viata noua dupa despartirea de Ionut Ghenu, cel cu care a fost impreuna sase ani.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro