Dorian Popa, tata de fata.

Dorian Popa, tata de fata. Asa se vede artistul peste doi sau trei ani. Interpretul si iubita lui Claudia traiesc o frumoasa poveste de dragoste, iar cei doi sunt hotarati sa ramana impreuna pentru totdeauna.
dorian-popa
Dorian Popa, tata de fata, in curand. Cei doi indragostiti au planuri mari de viitor. Interpretul vrea sa inceapa constructia unei case, iar apoi sa devina in curand tata.

„In ianuarie ma voi apuca sa imi construiesc casuta si sper eu ca pana in august, de ziua mea, sa fie gata. Daca ne ajuta Dumnezeu, in 2-3 anisori, de ce nu, presimt ca Dumnezeu imi va da fetita. Nu stiu de ce, asa simt eu, ca sa stau dupa aia in tensiune, cand se face mare,” a declarat Dorian Popa pentru Antena 1.
loading...
In urma cu ceva timp, Dorian declara ca nu vrea sa faca un copil, pe motiv ca nu ii poate oferi o viata fara probleme din punct de vedere financiar. „N-am sa mint, imi este oarecum frica de ideea de a face un copil. La mine mai dureaza, deocamdata eu mai construiesc la cariera. Nu stiu daca sunt inca pregatit sa fiu un parinte responsabil atat financiar, cat si din punct de vedere patern. Eu zic sa mai astept un picut. Singura frica pe care o am in privinta unui copil este ca nu as putea sa-i ofer din punct de vedere financiar tot ce-i trebuie. Atata timp cat in viata mea, Dorian Popa, inca exista zile in care imi fac griji ca poate n-am aflat inca de vreun proiect, si ma intreb ‘Aoleu, dar daca nu am niciun proiect, ce ma fac?’ , nu cred ca sunt pregatit sa am un copil”, a spus Dorian Popa pentru un post de televiziune, in urma cu ceva timp.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro