Dupa cateva saptamani negre, Andreea Marin a facut anuntul cu incantare

Andreea Marin a facut anuntul cu incantare, dupa cateva saptamani negre de freamat si durere iscate de anuntul esecului mariajului cu Tuncay Ozturk. ”Zana” a dat vestea cu sufletul plin de bucurie, mai ales ca asta o afecteaza in mod direct si pe fiica ei, Violeta.
andreea-marin
Andreea Marin pare ca a renascut din propria cenusa si e mai infloritoare ca oricand. Desi a mai marcat un esec in plan personal, ”Zana” nu s-a lasat pusa la pamant de durere, dimpotriva, este mai activa ca oricand si se implica intr-o multitudine de proiecte.

De aceasta data, vedeta a tinut sa le dea personal vestea cea mare prietenilor ei virtuali. Andreea Marin a postat pe o retea de socializare un mesaj prin care-i anunta pe acestia ca presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea potrivit careia 1 iunie va fi zi libera pentru toti copiii, care face parte din cadrul unei campanii la care a lucrat de zor si care vizeaza importanta timpului de calitate parinte-copil.

”Buna dimineata! Sa incepem ziua cu o veste mare!!! Cu o reusita! Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care face din 1 Iunie zi libera pentru toti romanii!!! Propunerea legislativa care modifica articolul 139 din Legea nr. 53 / 2003 – Codul Muncii a avut in spate o campanie initiata si derulata timp de un an de Itsy Bitsy FM, alaturi de care am pus umarul cu mandrie. Campania vizeaza constientizarea importantei timpului de calitate parinte-copil.

loading...
Au fost implicati si liderii de opinie precum Virgil Iantu si Tily Niculae , parlamentari, psihologi, reprezentatii Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie (ANPDCA), asociatii de parinti si zeci de mii de sustinatori din toata tara.

Pornind de la studiile care arata ca parintii romani reactioneaza cand copiii lor au probleme de sanatate fizica, dar nu sunt destul de preocupati de sanatatea emotionala a celor mici, toate actiunile campaniei derulate de la inceputul anului 2016 au vizat constientizarea problemei de catre parinti, intelegerea consecintelor de catre acestia si cautarea solutiilor pentru imbunatatirea relatiilor dintre copii si parinti”, a anuntat Andreea Marin pe o retea de socializare.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro