Imagini fabuloase: Antonia are o super-burtica! Alex Velea e protector cu iubita lui

Antonia si Alex Velea sunt foarte nerabdatori si emotionati, deoarece urmeaza sa devina parinti peste putin timp. Cei doi mai au impreuna un baietel pe nume Dominic, iar artista mai are o fetita, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano.
antonia_si_alex_velea
Paparazzi i-a filmat pe Velea si Antonia la cumparaturi. Artistul are mare grija si este foarte protector cu iubita lui, nu o lasa sa care absolut nimic. Desi are o super-burtica, cantareata arata foarte bine si nu renunta sa poarte haine mulate.

De curand, Alex Velea a dat-o in judecata pe Antonia, dar numai pentru a putea fi recunoscut legal drept tatal lui Dominic. „Gurile rele” s-au grabit sa speculeze privind o posibila despartire intre Alex si Antonia, insa cei doi au asigurat ca sunt in continuare impreuna si ca sunt mai fericiti ca oricand.

Antonia este insarcinata i-a dat marea veste lui Alex Velea exact de ziua de nastere a acestuia! Vedeta si-a socat admiratorii chiar pe contul ei de socializare, dupa ce a postat o imagine cu micutul Dominic, imbracat intr-un body cu un mesaj special: ”Baby brother soon”. Ei bine, cel de-al doilea bebelus al cuplului se va naste la inceputul lunii ianuarie, anul viitor, si va fi in aceeasi zodie, Capricorn, ca si baietelul celor doi, care a vazut lumina zilei pe 27 decembrie.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro