Irina Rimes – Iubirea noastra muta (single nou si videoclip)

Irina Rimes a luat prin surprindere industria muzicala romaneasca cu super hit-ul „Visele”. Tanara compozitoare si interpreta este un artist complex care a ajuns rapid la inimile ascultatorilor si in varful clasamentelor muzicale.
Irina Rimes
Astazi, Irina Rimes, ne cucereste din nou, in stilul ei caracteristic, si ne aduce o trilogie plina de emotie, care fascineaza si ajunge la sufletele fiecaruia dintre noi. Povestea despre iubirile secrete, care o inspira pe artista de aceasta data, sunt traite intens in fiecare vers si incepe cu super hit-ul „Iubirea Noastra Muta”.

Global Records impreuna cu Quantum Music lanseaza trilogia artistei Irina Rimes, care este despre povestea unei femei casatorite, ce dezvolta o pasiune pentru un alt barbat mai tanar, care impartaseste aceleasi sentimente. Totusi, cei doi realizeaza ca relatia este imposibila. Piesa ilustreaza suferinta unei femei care traieste o iubire secreta pe care nu o poate consuma.

„Trilogia a aparut odata cu anumite schimbari din viata mea. #IubiriSecrete este o poveste secreta de dragoste in trei faze, o poveste pe care am visat-o si am intins-o pe hartie, trecand fiecare cuvintel prin sufletul meu. Trilogia este povestea mea si este povestea intregului album pe care urmeaza sa-l scot.” ne-a spus Irina Rimes.

Prima piesa, „Iubirea Noastra Muta”, transmite starea celui indragostit, care se lasa prada emotiilor si trebuie sa tina greutatea unui secret. Este un dialog imaginar intre doi iubiti ce parca joaca un joc interzis. Relatia lor tacita ii consuma pe amandoi si fiecare simte in felul lui ce gust are „fructul interzis”.

loading...
„D a Ce Tu” continua povestea imaginara a iubitei care pare puternica in exterior, insa in interior simte o avalansa de emotii. Obiectul atractiei devine ca un drog, ea este depedendenta de el, iar in el reprezinta opusul. Imaginatia ei intretine visul despre iubit.

„De ce trei si nu doar o piesa? Pentru ca atat a curs din mine. Am scris aceste piese pe baza unor stari. Am scris ce am simtit si ce poate as fi vrut sa transmit. Si asa a iesit o trilogie. Si asa va iesi si albumul.” a mai spus Irina Rimes.

Iar in „Haina Ta”, suntem purtati intr-o lume in care timpul curge altfel, unde se creaza o liniste confortabila care transmite atat de multe. Iubita devine totuna cu el, dorintele ei sunt transfomate in mod constant sub privirea lui tacuta. Sfarsitul piesei arata ca totul a fost doar in mintea ei, iar cei doi indragostiti sunt metafora prezentului.

Pentru trilogia #IubiriSecrete, Irina Rimes a lucrat cu Lu-K Beats, Alex Cotoi si Zagga, dar si intreaga echipa de la Quantum: Andi Banica, Raluka, George si Sidonia Toader, alaturi de DJ Sava. Acestia au crezut in ce a a scris ea si au valorificat piesele artistei. Exista si un personaj ascuns al trilogiei, care a inspirat-o si pe care a decis sa il tina in taina. Intreaga poveste este exprimata prin trei videoclipuri, regizate de Khaled Mokhtar.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro