Iulia Albu, in depresie dupa divort

Iulia Albu, in depresie dupa divortul de Mihai. Jurata de la „Bravo, ai stil” a recunoscut ca nu i-a fost deloc usor sa treaca peste despartirea de tatal copilului ei. Chiar daca cei doi au intrat recent in razboi, vedeta recunoaste ca si-a iubit foarte mult sotul.
iulia albu
Iulia Albu, in depresie dupa divortul de Mihai, fostul sot. Aceasta a vorbit pentru prima data despre momentele grele prin care a trecut.

„Eram in depresie crunta si nu aveam putere sa ma lupt cu el (Mihai Albu n.r.). El nu a vrut foarte mult timp cu copilul, caci a motivat ca are nevoie de timp sa-si refaca viata si ca lucreaza foarte mult. El a vrut sa divortam in acel moment. Nu mi se pare rusinos sa admit acest lucru. Am avut o depresie din cauza lucrurilor rele care s-au intamplat in casnicia mea si pentru ca m-am trezit singura, fara un venit sigur pentru ca mai eram in concediu de maternitate. Am indurat foarte multe. Eu am fost foarte indragostita de el, de aia m-am maritat, chiar daca tatal meu mi-a zis ca nu fac bine”, a povestit Iulia la Kanal D.
loading...
Scandal monstru intre Iulia si Mihai Albu, cei doi ajunand la cutite din cauza programului de vizitare al fiicei lor, Mikaela. Dupa ce Iulia Albu a aruncat sageti veninoase catre fostul ei partener de viata, acesta i-a dat o replica dura. Mihai Albu i-a transmis un mesaj categoric si estrem de vehement pe pagina sa de pe un site de socializare. „Cica mi-a inchis pliscul… Doamna Vochita, nici macar gaina nu te mai crede! Custodia este comuna, eu doar am cerut un program bine reglementat in interesul superior al copilului, acela de a avea o relatie fireasca cu tatal biologic. Nu am insinuat nicidecum faptul ca ai interzice accesul Mikai la mine, ci doar faptul ca nu este firesc sa petreaca timp cu tatal ei dupa bunul tau plac, atunci cand iti convine tie si daca iti convine tie. Trei luni nu ai raspuns notificarii mele, drept pentru care am apelat la Instanta pentru a regla aceasta disfunctie. Acum ca ai ales sa speli rufele public, raspund public. Mi se pare normal ca dupa unsprezece ani de purtat ALBUtin sa porti Louboutin, de’, sa treaca bataturile. In rest numai minciuni, lipsa de respect si lipsa „celor sapte ani de acasa”…”, i-a transmis Mihai Albu fostei sale sotii.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro