LLP feat. Sonny Flame – Booty Clap (single nou si videoclip)

Cunoscuti pentru ritmurile incendiare cu care isi delecteaza fanii, LLP si Sonny Flame au decis sa colaboreze pentru a lansa una din cele mai fierbinti piese ale aceste toamne.
sonny flame
LLP, Dj-ul si producatorul ale carui creatii dau tonul de distractie, lanseaza o noua piesa care ii va intari titlul de party maker.

Cu o cariera de peste 14 ani in domeniu, iar experienta l-a facut sa fie din ce in ce mai solicitat pentru diverse proiecte in Romania dar si peste hotare. A produs remixuri pentru nume sonore din industria autohtona, cat si de peste hotare precum Loredana Groza, Dj Sava, Anda Adam, Kato Jimenez, Dj Ralmm si multii altii, eforturi care i-au adus titlul de „Cel mai cautat remixer Roman” in 2011.
loading...
Despre „Booty Clap”, LLP declara: „E piesa pe care garantez ca va dansa toata lumea. E o piesa pozitiva cu un vibe de voie buna care nu are cum sa nu iti ramana in minte. Imi doream de ceva vreme sa lucrez cu Sonny Flame si iata ca planetele s-au aliniat, am facut echipa cu binecunoscutul producator Boier Bibescu, iar asa s-a nascut noul nostru label „Big Up Music”, si a prins viata si colaborarea pe care mi-o doream.”

Dupa ce single-urile anterioare „Fire” si „Persia” au tinut cald locul in topurile Shazam si de radio de peste hotare, e timpul pentru un nou hit. E timpul pentru „Booty Clap”, a new moombah banger!

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro